Necmi YILMAZ - Okul Müdürü

1968 yılında Tarsus’ta doğdum. Aslen Adana ili Karaisalı ilçesindenim. İlkokulu Seyhan Nuri ve Zekiye Has İlkokulunda, ortaokulu şuan lise olarak hizmet veren Beşocak Ortaokulunda  okudum. 1981 yılında Adana Erkek Lisesine kayıt yaptırdım. 1984 yılında mezun oldum. 1987 yılında 9 Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldum. 8 yıl Diyarbakır ilinde öğretmenlik yaptıktan sonra Adana’ya tayin oldum. Adana da Hürriyet İlkokulunda öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve müdürlük görevinde bulunduktan sonra, 2009 yılında Havuzlubahçe İlkokuluna müdür olarak atandım. 2013 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Eğitim Yönetimi Teftişi ve Ekonomisi Anabilim Dalında Yüksek Lisansımı yaptım. 2013-2014 yılları arasında Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaptım. 2014-2019 yılları arasında Seyhan Orhangazi Ortaokulunda müdür olarak çalıştım. Evli ve iki çocuk sahibiyim.

e-posta: necmi.yilmaz1968@gmail.com

ALDIĞI ÖDÜLLER VE KATILDIĞI KURSLAR

1.Aylıkla ödüllendirme belgesi

2.1 Adet Başarı Belgesi