Şehit Enver Buğur Ortaokulu

Vizyon: Şehit Enver Buğur Ortaokulu mensubu olduğu için gurur duyulan, öğrencilerine verdiği eğitim ve öğretim ile ülkemizin çağdaş uygarlık düzeyine çıkmasına katkıda bulunacak gençler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Türk Milli Eğitimin amaçlarına uygun olarak, verdiği eğitim öğretim ile her alanda donanımlı üretken milli ve ahlaki değerle , toplumsal sorumluluk sahibi sosyal ve sportif faaliyetlerle desteklenmiş, çağdaş düşünebilen, kendini iyi ifade edebilen Atatürk ilke ve inkılâplarını içinde özümsemiş milletimizin insanlığın geleceğe güvenle bakmalarını mümkün kılan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: yok
Saatler: Sabah:6.50 -12:40 Öğlen:12:40-18:30
Isınma: Klima
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitenverbugurortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Belediye Evleri Mah. 84205 Sk. No1 Çukurova ADANA Okulun Eski Adı Belediye Evleri Ortaokuludur.

Öğrenci :2043
Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM SİSTEMİ